Süsinikmonooksiidi Häire

Süsinikmonooksiidi häire piiksub - kuidas taastada ja piiksumine lõpetada?

Mida teete, kui teie vingugaasiandur kustub? Minu vingugaasihäire piiksub umbes iga minuti tagant. Kas vingugaasiandur piiksub iga 30–60 sekundi tagant, kas uut akut on vaja või kui aku on tühi? Või võib see tähendada, et mul on süsinikmonooksiidi leke ... Süsinikmonooksiidi häire piiksub - kuidas taastada ja piiksutada? Loe rohkem '

Süsinikmonooksiidi Häire

Süsinikmonooksiidi häire iga 30 sekundi järel - mida kontrollida?

Minu CO-häire siristab pidevalt iga 30 sekundi tagant. Vahetasime patarei, kuid see piiksub pidevalt. Kui mitu piiksu viitavad CO lekkimisele? Kas ma saan alarmi lähtestada? See on Kiddie kaubamärgi CO-alarm ja umbes 8 aastat vana. Kuidas saaksime selle peatada? Süsinikmonooksiidil (CO) on 3 põhjust ... Süsinikmonooksiidi häire iga 30 sekundi tagant - mida kontrollida? Loe rohkem '

Süsinikmonooksiidi Häire

Kas mu suitsuandur töötab? - LED-valguse näidud

Kuidas ma tean, kas mu suitsuandur kustub tulekahju korral? Mul on oma majas 5 suitsuandurit. Ma pole patareisid vahetanud, kuid kõigil detektoritel põleb pidevalt roheline LED-tuli. Kas see tähendab, et suitsuandurid töötavad? Suitsuandur - roheline tuli - ... kas mu suitsuandur töötab? - LED-valguse näidud Loe edasi »